Hægeland Helselag

Beskrivelse/om:
Nasjonalforeningen Hægeland helselag har i over 50 år vært engasjert i lokalmiljøet. Vi fokuserer på fysisk aktivitet, sunt kosthold og gode møteplasser for alle i bygda. Sosiale nettverk er helsefremmende og ikke minst sykdomsforebyggende!

Laget arrangerer temamøte sammen med andre organisasjoner med aktuelle tema. Årlig busstur på sommeren og de to basarene er godt besøkt – en i Røyknes og en på Hægeland. På bygdeutstillingen i august har vi stand med Nasjonalforeningens informasjonsmateriell – vi baker flatbrød og smaksprøver blir delt ut.
Hver høst arrangeres eldrefest på “Heimen”, og vi har fire åpne dager på Hægelands heimen der frivillige fra helselaget stiller opp og gjør dette tilbudet mulig.

Grøtfesten i desember arrangeres i samarbeid med bygderådet. Det er underholdning med trekkspillmusikk og sang. Selv om det er dårlig vær, ser vi at mellom 100 og 150 personer er innom og smaker på grøten.
I flere år har helselaget gitt frukt til elevene ved Eikeland skole. Og ellers støtter laget aktivt opp i Nasjonalforeningens hjerteuke og demensaksjonen på høsten.

Vi er åpne for tanker og ideer, og ønsker deg hjertelig velkommen til Hægeland helselag!
Synes du dette høres kjekt ut? Vil DU vite mer om oss?

Hægeland Helselag:
Liv Lauvsland
915 30 962

liv.lauvsland@vennesla-kommunestyre.no

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s